ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αποστολές της εταιρία μας στο εσωτερικό γίνονται με εταιρία ταχυμεταφορών.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της. 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ

1. Μέσω πληρωμής online στην ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να πληρώσετε ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass στην ιστοσελίδα μας. 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

2. Με αντικαταβολή την ώρα της παράδοσης

Μπορείτε να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία κατά την στιγμή της παράδοσης των προϊόντων στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. 

3. Πληρωμή στην έδρα μας

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε στην έδρα μας, Στουρνάρη 51, 104 32 Αθήνα, Ελλάδα, με μετρητά ή με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών. 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Επιστροφή παραγγελιών

H www.medicann.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψετε ένα προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες εκκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος (στον πελάτη ή στον μεταφορέα που ο πελάτης υποδεικνύει), επειδή αλλάξατε γνώμη. Ισχύουν ωστόσο οι ακόλουθοι κανόνες:

1. Οφείλετε να αποστείλετε το προϊόν με οποιαδήποτε εταιρία μεταφορών επιθυμείτε (courier, μεταφορική εταιρεία ή κάτι άλλο) και με δικά σας έξοδα αποστολής είτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της εταιρίας Α&A ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΙΚΕ (Στουρνάρη 51, 104 32 Αθήνα)
2. Οφείλετε να διασφαλίσετε το γεγονός ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από εσάς (μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.).
3.Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.
4. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής (όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται).
5. Για τα είδη που έχουν ειδική εργοστασιακή συσκευασία θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή φθαρεί η συσκευασία τους.
6. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα.
7. Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο τιμολογίου ή από την απόδειξη λιανικής αγοράς, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα).
8. Τα εμπορεύματα είναι δικής σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν στην έδρα μας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συσκευασμένα και δεν μπορούν να υποστούν οποιαδήποτε ζημιά στη διαδρομή. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν φτάσει σε εμάς σε ακατάλληλη κατάσταση τότε θα σας επιστραφεί ως μη αποδεκτό.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε κάποια αλλαγή ή να σας στείλουμε εκ νέου κάποιο ελαττωματικό προϊόν που μας επιστρέψατε θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω ή για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210 5232 333 ή στο mail: , είναι χαρά μας να σας εξυπηρετούμε για οτιδήποτε χρειάζεστε.

Τέλος, σε κάθε περίπτωση για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα επιστροφής προϊόντων την οποία θα βρείτε κάνοντας ένα κλικ εδώ --> Επιστροφές Προϊόντων

Ακύρωση παραγγελίας

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.medicann.gr, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία, μέσω αποστολής email.